WEBBOFFERT

Använd vårt offertverktyg för att få en offert och kostnadsförslag på isolering av din fastighet.

GÖR OFFERTFÖRFRÅGAN
Ladda ner broschyrer
Broschyr Knauf isoleringBroschyr iCell isolering
installatör sprutar lösullsisolering i vägg

ISOLERING AV VÄGGAR

Isolering av väggar med lösull är en mycket effektiv, tidsbesparande och miljöpositiv metod. Det finns inget bättre sätt att värna om miljön än sparad energi. Men, det är viktigt att isoleringen utförs på ett korrekt sätt och att entreprenören följer gällande branschregler för isolering av väggar.

Huvudegenskapen hos ett isolerande material är dess dåliga värmeledningsförmåga. Detta mäts i watt per meter Kelvin (W/mK). Det kallas vanligtvis för lambda-värdet (λ). Ju lägre lambdavärde isoleringen får desto sämre blir värmeledningsförmågan. Det innebär i slutändan desto bättre isoleringsförmåga.

Isoleringen av väggen ska vara skarfri och måste utföras på ett säkert och beprövat sätt, helst till ett lambdavärde mellan 0,042 och 0,034.

Lösullsisolering av väggar

Vid isolering med lösull i väggar så sprutas isoleringen in i hålrummen och fyller hela utrymmet. Det eliminerar risken för läckage vid ventilationskanaler och mot skarvar till fönster och dörrar.

Vägg isolerad med lösull

Att isolera väggar med lösull är en snabb metod utan spill. En stor fördel är att man inte behöver hantera och förvara skrymmande isoleringsbalar. Arbetet blir mycket positivt när det gäller arbetsmiljön genom att man vid installationen kan minimera damm och spill.

Vårt upptagningsområde

Vi utför isolering av väggar med lösullsisolering i Östergötland (Norrköping, Linköping, Motala, Finspång, Mjölby), Södermanland, Småland, Stor Stockholm och Närke. För återkommande kunder arbetar vi över hela Sverige.

BS Isolering är certifierade genom branschorganisationen ”Behörig Lösull”.

BS Isolering certifierad behörig lösull

Lösullsisolering av vägg
Lösullsisolering av vägg

WEBBOFFERT FÖR ISOLERING AV VÄGGAR

Använd vårt formulär för webboffert med lösullsisolering och installation, så kontaktar vi dig.

© Copyright 2023