WEBBOFFERT

Använd vårt offertverktyg för att få en offert och kostnadsförslag på isolering av din fastighet.

GÖR OFFERTFÖRFRÅGAN
Ladda ner broschyrer
Broschyr Knauf isoleringBroschyr iCell isolering
lösullsisolering av snedtak

ISOLERING AV SNEDTAK MED LÖSULL

Har du snedtak och vill utnyttja vinden till en användbar boyta som ger din fastighet en värdeökning så är lösullsisolering en riktigt bra metod med hög brandklass. Att lösullsisolera ett snedtak är förutom sina fina värmeisolerande egenskaper en tidsbesparande och miljöpositiv metod.

Att vinden sedan är en av de enklaste och mest lönsamma delar att lösullsisolera gör tilläggsisoleringen kostnadseffektiv och en investering som snabbt kan räknas hem.

Huvudegenskapen hos ett isolerande material är dess dåliga värmeledningsförmåga. Detta mäts i watt per meter Kelvin (W/mK). Det kallas vanligtvis för lambda-värdet (λ). Ju lägre lambdavärde isoleringen får desto sämre blir värmeledningsförmågan. Det innebär i slutändan att ett lågt lambda-värde ger bättre isoleringsförmåga.

Isoleringen av snedtak ska vara skarvfria och måste utföras på ett säkert och beprövat sätt, helst till ett lambdavärde mellan 0,042 och 0,034.

Att lösullsisolera ett snedtak ger en riktigt bra anslutning runt takstolar, rörgenomföringar, stödben och elrör eftersom lösullens egenskaper gör att isoleringen kryper in i alla hålrum så att konstruktionen får minimalt med glipor.

Men innan man börjar isolera ett snedtak är det viktigt att en inspektion av den befintliga konstruktionens lufttäthet och ventilation utförs.

Vårt upptagningsområde

Vi utför isolering av snedtak med lösullsisolering i Östergötland, Södermanland, Småland, Stor Stockholm och Närke. För återkommande kunder arbetar vi över hela Sverige.

BS Isolering är certifierade genom branschorganisationen ”Behörig Lösull”.

BS Isolering certifierad behörig lösull

WEBBOFFERT

Använd vårt formulär för webboffert för lösullsisolering och installation så kontaktar vi dig.

© Copyright 2024