Tillbaka till startsidan Våra tjänster Kontakta oss Weboffert, fyll i ett enkelt formulär med information om ditt hus
 
NAVIGERING: Start / material / glasull
 
Logga in här
Om BS Isolering AB
Kontaktinformation
E-posta oss

Skriv gärna i vår nya Gästbok
Få snabb Weboffert

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spara pengar på att tilläggsisolera din vindLösul skyddar moot såväl kyla som värme
"Lösull gör din fastighet varmare på vintern och
svalare på sommaren.
"

Miljövänliga material
Vi använder
Miljövänliga Material
 
BS Isolering AB
Vi har hela 20 års erfarenhet av lösullsisolering
Knauf Insulation
KNAUF Insulation Glasull

All värme som tillförs ett hus försvinner ut genom klimatskalet, det vill säga väggar, tak, golv och fönster, om det är kallare ute än inne. Räknat per ytenhet är fönster och tak de mest ”läckande” delarna av ett hus. I genomsnitt försvinner 15% av värmen genom taket och 35% genom fönstren. Resten av värmen går ut genom väggar, golv, ventilationsluften samt som spillvärme med avloppsvatten. Ett bra klimatskal förutsätter en effektiv ventilation för inomhusluften inte skall bli fuktig och ohälsosam. Höj värdet på din bostad med lösullsisolering.


Tillbaka ett steg

Låg uppvärmningskostnad ger ett högt marknadsvärde. Värdet på ditt hus påverkas av dess energiförbrukning. Vid tilläggsisolering med Knauf Insulation Supafil Frame lösullsisolering får du ett dokument på en energisparande åtgärd som kan användas i en framtida energideklaration. Utöver detta får du en besparing i uppvärmningskostnaden från dag ett.
"Om man ökar isoleringen på ett vindbjälklag från 20 cm till 50 cm kan man minska värmeförlusterna genom taket med två tredjedelar", eller omkring 2000 – 2500 kWh per år. Låg total investeringskostnad.

Knauf Insulation Supafil Frame lösullsisolering är ett kostnadseffektivt sätt att isolera, oberoende om det är frågan om nybyggnation eller tilläggsisolering av befintlig byggnad. Med lösull finns inget behov av förvaring av isoleringen på arbetsplatsen, det blir inget spill eller svinn vid installeringen. Lösullsentrepenören har med sig materialet i sin bil, han blåser in exakt rätt mängd i utrymmet och tar med sig det materialet som blir över. Samtidigt som lösullsentrepenören installerar isoleringen frigörs de hantverkare som i vanliga fall hade arbetat med att isolera till andra uppgifter.Läs mer på KNNAUF informationsblad  
Info-blad 1
 

Läs mer på leverantörens hemsida (klicka)Information
Weboffert Du kan få en snabb weboffert genom att fylla i vårt enkla formulär så svarar vi med pris.


Kreditvärdig via UC Isolerarna Kreditvärdig via UC


Våra leverantörer av isoleringsmaterial. Direktlänkar till respektive material.
Knauf Insulation
iCell Glasull
 
 
© BS Isolering AB | Produktion Tomas Granqvist